www.anjahsh.no/Sør-Varanger

Side startet Juli 2010

 

 

 

 

 

 

Hovedside

Langvasseid

Hytta/Bratli

Husflid

Aktiviteter

Flora

Dyreliv

Natur

Historie

Sør-Varanger

Ferien 2010

Jula 2010

Foto

Gjestebok

 

 

 

 

 

 

En hjemmeside om livet på Langvasseid og i Sør-Varanger

 

Til høyre finner du linker til månedene med værbilder, temperaturer og nedbør. Værbilde blir tatt så ofte som jeg har mulighet til det. Det kommer nok ikke hver dag men prøver å få med 2-3 dager i uka.

 

Kategoriene til venstre:

 

Under kategorien Langvasseid finner du skriverier og bilder om potet og grønnsaker vi dyrker, landrydding og klargjøring for mer beplantning, hage, planter i krukker og kar, sommerstua. Her kan du med andre ord følge med på hva som foregår rundt husveggene her hos oss

 

    

 

Under kategorien Hytta/Bratli finner du skriverier og bilder om våre hytteturer.

    

 

Husflid kommer til og handle om alt som har med husflid og gjøre, historiske artikler, ting jeg faller for og ting jeg selv lager. Kategorien er i startgropa og her mangler det enda mye.

 

Under Aktiviteter kommer du til å finne litt av hvert av hva vi holder på med rundt om i kommunen. Det kan være alt fra snelek rett utenfor husveggen eller lengre turer til grensefoss og Varangerfjord, grense Jackobselv osv. Her skrives også om faste arrangement man kan være med på i Sør- Varanger som f.eks Pasvik Triathlon        

 

Flora, Dyreliv og Natur arbeides med å fylle ut å ta bilder av det som finnes i Sør-Varanger.

        

Under Historie vil det også komme mer skriverier. Her er et hav av historie og det er en stor kategori der mye skal læres før man skriver og legger på hjemmesiden hva man har funnet ut. Samme med kategorien Sør-Varanger der jeg vil ta for meg faktaopplysninger og særegenheter for hvert sted i Kommunen.

 

Under foto vil du finne vårt lille fotogalleri der jeg viser frem noen av våre bilder.

 

Ellers kan du også følge med på hva vi gjør i feriene her på Langvasseid og på Sortlandsturene våre. Vi blir også kjempeglad for hilsen i gjesteboka vår.

 

 

Jon og Anja

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  Til toppen

 

 

Været 2010


Juli 2010
Aug 2010
Sept 2010

Oktob 2010

Nov 2010

Des 2010

 

 

Været 2011

Jan 2011

Febr 2011

Mars 2011